Оперативники затримали зрадницю, яка передавала ворогу інформацію про ЗСУ у Харківській області

Фото: Харківська обласна прокуратура

У Харкові взяли під варту 39-річну жінку, яка працювала на російських загарбників, передавала їм данні про Збройні сили України.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної прокуратури.

За інформаціює слідства, жінка передавала представнику РФ відомості за допомогою месенджерів. Вона повідомляла ворогу про військову техніку та транспортні засоби ЗС України, її найменування, шляхи руху, а також місцезнаходження інженерних споруд та укріплень ЗСУ у Харківській області.

Фахівці Управління СБУ у Харківській області розпочали розслідування за фактом державної зради (ч. 2 ст. 111 КК України). 39-річній жінці повідомили про підозру у скоєнні цього злочину.

Згідно статті ст. 615 КПК України, яка визначає порядок обрання запобіжного заходу в умовах воєнного стану, підозрювану відправили під варту.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові затримали чергову прихильницю “руZZкого міра”: 41-річна жінка закликала приєднати Харків до рф, та підривати залізничні колії.

У Харкові поліція затримала чоловіка, що «проводив агітацію серед сусідів із закликами приєднання до «руського міру».

У Харкові правоохоронці викрили чергового прихильника “руського мира”, який під російськими обстрілами чекав вояків рф та сподівався, що вони окупують місто.