Окупанти вкрали моркву та капусту у тварин харківського екопарку

Російські окупанти, позиції яких розташовані за триста метрів від харківського екопарку, вкрали їжу тварин, що залишилися на теріторії парку.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення заступника мера Дніпра Михайла Лисенка, який приймає участь у евакуації тварин з харківського екопарку.

“Екопарк, знаходиться в 300 метрах від вояків росії. Сьогодні вночі вони сперли у наших тварин моркву, буряк і капусту.”, – повідомив Михайло Лисенко.

Харківський екопарк вже місяць потерпає від обстрілів російських нелюдів. Внаслідок ворожих обстрілів гинули тварини, та співробітники екопарку, які приїжджали годувати своїх підопічних.

5 квітня кілька зоопарків України заявили про готовність взяти до себе тварин зі знищеного російськими обстрілами харківського Екопарку. Про вирішення питання з вивозом тварин заявили зокрема мер Дніпра Борис Філатов та його заступник Михайло Лисенко.

Як повідомляв Харків Times, наприкінці березня Харківський зоопарк прихистив велику групу людиноподібних мавп з Екопарку – чотирьох орангутанів та дев’ять шимпанзе.