В екопарку під час обстрілів з боку окупантів загинув ще один працівник

13 березня в харківському екопарку під обстрілами російських окупантів загинув співробітник, який приїхав годувати тварин.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на сторінці екопарку в Instagram.

“З великою скорботою повідомляємо, що сьогодні співробітник Фельдман Екопарк загинув під час годівлі тварин. Для Сергія Іванова любов до тварин і відповідальність перед ними завжди були пустими словами. Завдяки таким, як Сергій наші тварини вижили у цих жахливих умовах, він був одним із тих, хто повною мірою показав свою людяність. Боляче і гірко втрачати таких прекрасних людей”, – йдеться в повідомленні.

В екопарку зазначили, що внаслідок вторгнення гинуть тварини. І не тільки через постійні обстріли та бомбардування, а від розриву серця.

“В екстремальних умовах тварини гинуть не тільки від отриманих ушкоджень, а й від розриву серця. Тварини, які постійно перебувають на лінії вогню, відчувають постійний стрес, що надає великий негативний вплив на їх психічний стан і поведінку”, – розповіли в екопарку.

Співробітники закладу також просять всіх небайдужих харків’ян, які ризикуючи власним життям приходять на допомогу тваринам, дотримуватись правила безпеки. Не приходити самостійно на територію екопарку та не займатися годуванням тварин. Вони налякані і можуть поводитися непередбачено.

Як повідомляв Харків Times7 березня в харківському екопарку під автоматним та мінометним вогнем загинули два співробітника, які приїхали годувати тварин.