Харківські газові компанії об’єдналися для ремонту пошкоджених росіянами мереж (фото)

Фото: Харківська ОВА

Фахівці АТ «Харківгаз» та АТ «Харківміськгаз» об’єднали зусилля по ремонту пошкоджених внаслідок обстрілів з боку російських окупантів газопроводів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної військової адміністрації.

Вночі 13 березня ворог в чергових спробах знищити інфраструктуру регіону залишив без газопостачання приблизно 15 тис. будинків Харківської області.

“За інформацією саперів, газова інфраструктура одного з районів Харківської області зазнала колосальних руйнувань через систему залпового вогню «Ураган». В іншому районі військові дії майже вщент знищили газопровід високого тиску. Ціною неймовірних зусиль, об’єднавши сили двох компаній, спеціалістами АТ «Харківгаз» та АТ «Харківміськгаз» вдалось провести масштабні ремонти газопроводів в Харківському районі”, – йдеться в повідомленні.

В іншому районі до відновлення газопостачання долучились всі працівники дільниці АТ «Харківгаз».

Як повідомляв Харків Times, бригади КП «Харківводоканал» ведуть ремонтні роботи на внутрішньобудинкових системах холодного водопостачання та водовідведення у всіх районах міста. Сьогодні фахівці підприємства підтримують у належному стані внутрішньобудинкові системи не лише тих 6,5 тис. будинків, які раніше були в їхній зоні відповідальності, а й ще 1 тис. новобудов, які перебували на обслуговуванні в інших компаніях та організаціях.