Мер-зрадник з Балаклії втік до росії

Кадр з фільму "Мальчиш Кібальчиш" (1964)

Мер-зрадник з Балаклії іван столбовий зрадив і своє місто – втік із сім’єю до російської федерації.

Про це Харків Times довідався з інтерв’ю голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова виданню «Факти».

«За нашою інформацією, його на місці немає, він залишив це місто та виїхав до росії», – сказав Синєгубов про столбового.

Стосовно столбового вже відкрито кримінальну справу за зраду, проводяться слідчі дії, очікується, що невдовзі йому оголосять про підозру, хоча й тепер заочно.

І виникає слушне питання, чи не того столбовий зник зі зрадженого ним міста, що Балаклію почали обстрілювати російські війська. Він втік від цих обстрілів, просто кинувши своє місто в окупації напризволяще.

Синєгубов упевнений, що рано чи пізно усіх зрадників судитимуть та покарають

«Я переконаний, що ніхто без відповіді на свої зрадницькі дії не залишиться», – стверджує голова ХОВА.

Як повідомляв Харків Times, 2 квітня російські окупанти влучили у районну лікарню у захопленому ними місті Балаклія Харківської області. Мета підступного обстрілу – звинуватити у нападі Україну. З розбитої лікарні вдалося евакуювати пацієнтів. Евакуацію протягом двох днів проводили медики швидкої допомоги. Вони вивезли всіх пацієнтів, 18 з них — за межі міста.

Вночі 6 квітня рашисти знову обстріляли тимчасово окуповану Балаклію. Постраждали житлові будинки, загинули двоє людей.

Наприкінці березня з’ясувалося, що мер Балаклії іван столбовий пішов на співпрацю з окупантами, про що публічно заявив мешканцям міста. Він ще й брехав, ніби до Балаклії не надходили гуманітарні вантажі з Харкова, хоча це, м’яко кажучи, було не так.