Мер Балаклеї Столбовий бреше, що туди не доставлялися гуманітарні вантажі – Синєгубов

Кадр з фільму "Мальчиш Кібальчиш" (1964)

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов звинувачує мера Балаклеї Івана Столбового, який співпрацює з російськими окупантами, у брехні щодо відсутності гуманітарних вантажів з обласного центру.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Синєгубова в ефірі національного телемарафону.

«Його заяви про те, що до Балаклії не було доставлено гуманітарного вантажу, є неправдою, м’яко кажучи. Тому що за останній тиждень туди було доставлено близько 50 тон, це не таке критичне місце, як Ізюм. І є туди змога волонтерами доставляти гуманітарний вантаж. Біля Балаклії було сформовано міні логістичний центр, куди ми довозили гуманітарну допомогу, яку вже невеличкими автомобілями було доставлено до міста», – стверджує голова ХОВА.

Він вважає, що Столбовий своєю учорашньою заявою про співпрацю з окупантами «фактично зрадив кожного громадянина свого населеного пункту і Харківщини в цілому».

«Щодо наслідків, то я думаю, що найближчим часом буде дана правова оцінка його діям, дочекаємося реакції правоохоронних органів», – сказав Синєгубов.

Як повідомляв Харків Times, голова Балаклійської територіальної громади Іван Столбовий пішов на співпрацю з окупантами, про що публічно заявив мешканцям громади.