У Чугуївському районі від російського боєприпаса загинули двоє людей

Ілюстративне фото

Вчора, 29 березня, у Чугуївському районі Харківської області загинули двоє чоловіків, ще п’ятеро людей, у тому числі шестимісячна дитина, були поранені. Це сталося внаслідок наїзду автівок на міни або ж не знешкоджені боєприпаси.

Про це Харків Times довідався з допису начальника слідчого управління Головного управління Нацполіції області Сергія Болвінова у Facebook.

«Закликаю всіх, хто знаходиться в зоні ведення бойових дій, на окупованих територіях, а також тих, хто хоче повернутися до щойно звільнених населенних пунктів! Ні в якому разі не рухайтесь у напрямках, що перекриті, або на яких щойно закінчились бойові дії! Ані по дорогах, ані обхідними шляхами!» – написав Болвінов.

Він підкреслив, що це вкрай небезпечно, аж поки сапери не провели розмінування.

«Україна робить все для того, щоб ви скоріше повернулись до своїх домівок під мирним вільним небом. Не наражайте себе та своїх дітей на небезпеку», – закликав начальник слідчого управління.

Як повідомляв Харків Times, 24 березня в районі вулиці Академіка Павлова в Харкові російські окупанти зі зброї дальньої дії обстріляли пункт «Нової пошти», біля якого харків’яни отримували гуманітарну допомогу. Внаслідок цього обстрілу загинули семеро й були поранені 15 людей.