Майже 2600 будинків у Харкові знов отримують гарячу воду

Станом на 30 березня КП «Харківські теплові мережі» відновили послугу з гарячого водопостачання у 2 594 житлових будинках.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі підприємства.

Минулої доби до гарячого водопостачання було підключено ще 467 будинків харків’ян. Крім того, фахівці ХТМ продовжують цілодобово усувати пошкодження та налагоджувати системи теплопостачання. Так, учора ремонтні бригади усунули 31 дефект, розповітрили системи у 67 будівлях та відпрацювали 532 заявки громадян, які надійшли до інформаційно-диспетчерської служби «15-62».

Також на підприємстві зазначили, що, попри складні умови праці, співробітники «Теплових мереж» продовжують упорядковувати місця розриття після проведення ремонтних робіт.

«Співробітники ХТМ розуміють, що навіть у такий скрутний час місто повинно залишатися прибраним. Тому після розкопування ґрунту та усунення дефекту на мережах робітники проводять зворотне засипання щебенем та піском ділянки, де проводилися роботи», – повідомили на підприємстві.

10 березня на комунальному підприємстві “Харківські теплові мережі” повідомили, що метою економії води у місті тимчасово припинено гаряче водопостачання. За два тижні у місті почали відновлювати гаряче водопостачання. Станом на 25 березня завдяки мужності і надзвичайному професіоналізму співробітників КП “Харківські теплові мережі” було відновлено гаряче водопостачання у 641 будинку. Через три дні, 28 березня з гарячою водою вже було 1653 будинки.

Як повідомляв Харків Times, з початку нападу рф на Україну КП «Харківські теплові мережі» працює у посиленому режимі, щоб повернути тепло у будинки містян.