“Харківські тепломережі” відновили опалення у 39 житлових будинках

Фото: city.kharkov.ua

Станом на 7:00 9 березня внаслідок дефектів на мережах було відключено опалення у 155 житлових будинках. КП «Харківські теплові мережі» працює у посиленому режимі, щоб повернути тепло у будинки містян.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міськради.

Так, без опалення тимчасово знаходяться 49 будинків у мікрорайоні «Рогань», 47 будинків у Московському районі (531-й м-р), 22 будинки у Шевченківському районі, які живляться від ТРС 2/2 та котельні «Павлове Поле», а також 19 будинків у Слобідському районі (теплопостачання припинено через дефект на магістралі діаметром 500 мм).

Працівники КП «Харківські теплові мережі» постійно здійснюють обходи районів у пошуку пошкоджень, а ремонтні бригади займаються їх якнайшвидшим усуненням. Зокрема, за минулу ніч спеціалістам вдалося відновити теплопостачання у 39 будинках Київського району.

«План робіт на сьогодні – усунути дефекти, які спричиняють відключення великої кількості будинків, а також виконати розповітрювання внутрішньобудинкових систем. Персонал для вирішення завдань, паливо, матеріали, техніка та продовольство – в наявності. Єдине прохання до харків’ян: зберігайте спокій, уникайте панічних настроїв та повідомляйте про негаразди в опалювальній системі», – звернулися до жителів на підприємстві.

За прогнозами синоптиків, у Харкові, починаючи з 9 березня суттєво похолодає, вночі стовпчик термометра опускатиметься до позначки -13 градусів.

Як повідомляв Харків Times, “Харківські тепломережі” зможуть відновити опалення у 141 будинку лише після війни.

Харків’яни можуть подати заявки про пошкодження житла та комунікацій.