Парк у Харкові приводять до ладу після обстрілів російських окупантів (фото та відео)

Героїчні харківські комунальникик приводять до ладу одне з улюблених місць відпочинку харків’ян – парк, на вході у який стоїть скульптура білочки.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі парку, назву якого ми умисно не називаємо. Українці і так зрозуміють, про яке місце відпочинку йде мова.

Сьогодні, 26 березня, озеленювачі почали весняні роботи.

“9 людей приїхали, прийшли пішки аби підготувати рослини до теплої пори. Фахівці мають прибрати спеціальну тканину, що захищала ялівці взимку, розправити гілки хвойних дерев. З кущів гортензії, сакур та інших теплолюбних рослин треба зняти каркасні теплички.”, – розповіли у парку.

За планом, за тиждень озеленювачі звільнять від зимових укриттів усі рослини в парку. Після цього почнуть готувати газони, квітники, алеї до відкриття сезону. З приходом потепління у парку вже потягнулися до сонця різнобарвні крокуси, проліски, підсніжники.

У парку виразили впевненість, яку ми поділяємо, що традиційні травневі вихідні харків’яни проведуть в улюбленому парку, святкуючи перемогу над ворогом.

Як повідомляв Харків Times, незважаючи на те, що російська армія продовжує обстрілювати житлові квартали важкою технікою, близько 70% жителів міста залишилися жити в Харкові.