Окупанти у Балаклійському районі пограбували станцію швидкої допомоги

Фото: Центр екстреної допомоги

У ніч на 13 березня російські загарбники знищили пункт Балаклійського відділення  Екстреної медичної допомоги у селі Петровське.

Про це Харків Times повідомили у Комунальному некомерційному підприємстві Харківської облради «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

«Російські загарбники вибили двері у приміщенні, вкрали медичне обладнання: дефібрилятор,апарат ЕКГ, валізу з медичними виробами та автомобільний акумулятор. Все інше майно потрощили та розбили, щоб не залишити після себе нічного», – йдеться у повідомленні.

На щастя, при нападі не постраждав ніхто зі співробітників.

Але медики не лише розповідають про втрати. У той час, коли загарбники нападають, грабують та вбивають, справжні друзі швидкої допомоги намагаються допомагати медикам та підтримати їх у ці важкі часи.

«Для потреб співробітників служби «103» пан Шахін Омаров передав сьогодні такі необхідні зараз продукти харчування, які одразу були доставлені до відділень ЕМД. Щиро дякуємо за підтримку! Разом – переможемо! Слава Україні!» – кажуть медики.

Фото: Центр екстреної допомоги

Як повідомляв Харків Times, фахівці АТ «Харківгаз» та АТ «Харківміськгаз» об’єднали зусилля по ремонту пошкоджених внаслідок обстрілів з боку російських окупантів газопроводів.