Посеред війни є й хороші новини – постраждалі в січневій аварії на окружній двійнята починають ходити

Трирічні двійнята, які постраждали 12 січня у страшній аварії на окружній дорозі в Харкові, де загинули їхні батьки, йдуть на поправку та вже заново вчаться ходити.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на мера Харкова Ігоря Терехова.

Терехов рзоповів, що в дітей були «страшні переломи», хлопчика взагалі дивом вдалося врятувати завдяки намаганням лікарів.

«Я радий повідомити, що діти отримують всю необхідну їм допомогу, одужують і навіть заново вчаться ходити. Велика подяка нашим медикам за їхню самовіддану працю. Харків своїх завжди підтримає, бо ми – єдина сім’я. І дітей вилікуємо, і ворога переможемо, і місто відродимо. Ми – разом! Ми – харків’яни», – сказав мер Харкова.

Як повідомляв Харків Times, вранці 12 січня на Окружній дорозі Харкова зіткнулися Kia Optima та Toyota Camry. Внаслідок зіткнення легковик із символікою таксі «30-40» відкинуло на відбійник. В аварії загинули жінка та двоє чоловіків, двоє дітей отримали травми та були госпіталізовані у важкому стані до харківської лікарні невідкладної допомоги.

Наприкінці січня лікарі повідомляли, що лікування та реабілітація трирічних двійнят, які зазнали тяжких травм у ДТП на Окружній дорозі Харкова 12 січня, триватиме близько двох місяців. На той час маленька Юля ще не могла сидіти, а Денис тільки-но почав самостійно їсти та розмовляти.