СБУ затримала у Харківській області ще одного ворожого агента

Служба безпеки України повідомила про затримання ще одного ворожого агента у Харківській області. Затриманий був покидьком-розтратником у своїй росії та залишився ним, сприяючи ворогові у захопленні України, де живе його власна мати.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі СБУ області.

«Кілька років тому зловмисник у себе на батьківщині, у Петропавловську-Камчатському, вчинив розтрату бюджетних коштів на будівництві доріг. Щоб уникнути кримінальної відповідальності, він погодився на «співпрацю» з ФСБ РФ», – йдеться у повідомленні.

Але найцікавіше те, що на момент початку вторгнення цей російський злодюжка перебував у Києві, де живе його матуся. ФСБ одразу вийшла з ним на зв’язок і дала вказівку збирати дані про координати блок-постів на ключових магістралях України, кількість особового складу та наявне озброєння. І він почав відпрацьовувати, допомагаючи ворогу знищувати домівку власної матері.

Як повідомляв Харків Times, зранку 8 березня у Харкові, біля центрального парку культури та відпочинку імені Горького військовослужбовці ХНУПС затримали ворожу розвідницю. Не дивлячись на міжнародний жіночий день, жіночці прострелили ніжку, щоб не втекла.