Харкову потрібен Терехов — ІТ-бізнесмен Удянський

Фото: Харків Times

Відомий підприємець Микола Удянський, який займається інвестиціями в сферу IT і займає 59-те місце у рейтингу Forbes-Україна, закликав харків’ян не ігнорувати вибори мера 31 жовтня 2021 року, а взяти участь у голосуванні.

Про це Харків Times дізнався із заяв Миколи Удянського в ЗМІ.

“Я закликаю всіх харків’ян прийти і проголосувати за свого кандидата, за того, хто, на їхню думку, зробить Харків ще більш сучасним, технологічним, процвітаючим європейським містом”, — заявив бізнесмен.

Сам Микола Удянський розповів, що для себе головним пріоритетом бачить збереження того вектора розвитку міста, який сформувався під час мерства Геннадія Кернеса. Продовження цієї політики відомий харківський підприємець пов’язує з фігурою Ігоря Терехова.

“На мій погляд, нині Харкову потрібен мер Терехов. Він знає в місті усі ниточки, усі механізми, він розуміє, що й як в місті працює і продовжує курс Геннадія Кернеса”, — сказав Удянський.

При цьому бізнесмен відзначив, що сам він в будь-якому випадку продовжить займатися ініційованими їм проектами та вкладати гроші у розвиток рідного міста.

Як повідомляв Харків Times, Верховна Рада призначила позачергові вибори Харківського міського голови на неділю, 31 жовтня 2021 року.

25 вересня секретар Харківської міської ради Ігор Терехов офіційно висунутий кандидатом на посаду мера від партії «Блок Кернеса – «Успішний Харків». 27 вересня Харківська міська виборча комісія зареєструвала Терехова кандидатом на позачергових виборах Харківського міського голови.

Згідно з останнім дослідженням групи “Рейтинг”, 63% опитаних харків’ян очікують, що новим мером стане Ігор Терехов. Тільки 14% учасників опитування вважають, що Добкін має шанси перемогти.

На думку політолога Карасьова, у Терехова є шанси перемогти в першому турі.