Шахрайка з Нікополя виманила у харків’янина 57 тисяч гривень

Поліцейські Харкова викрили жительку Дніпропетровської області, яка через сайт оголошень продала квадроцикл, якого не було.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Викрили 37-річну зловмисницю співробітники відділу з розслідування особливо важливих справ та злочинів, скоєних організованими групами та злочинними організаціями, у межах розслідування справи за ч.3 ст.190 КК (шахрайство). Під приводом продажу квадроцикла на сайті оголошень жінка виманила у потерпілого 57 тис. гривень.

Вчора, 6 жовтня, в квартирі фігурантки в місті Нікополь проведено санкціонований обшук. Правоохоронці вилучили мобільні телефони, що містять інформацію про вчинений злочин, банківські картки, сім-карти, роутер і здобуті злочинним шляхом гроші.

У мобільному телефоні зловмисниці поліцейські виявили докази, що свідчать про ще один обман: іншій потерпілій хитра пані за 2 тисячі гривень продала дрова — тієї ж якості, що і квадроцикл.

Зловмисниці повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 190 КК (шахрайство) та затримали в порядку ст. 208 КПК. Підозрюваній загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв Харків Times, харків’янин «продавав» через інтернет неіснуючі дрова і прикраси.

22-річний мешканець Краснограда продавав покупцям повітря замість дров.