Неподалік аеропорту відкрили нову зону відпочинку

Фото: city.kharkov.ua

На вулиці Літаковій у Харкові сьогодні відкрили нову сучасну зону відпочинку. Вона включає в себе локації для дорослих, дітей і собак.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

Відкриття сучасної локації для відпочинку відбулося сьогодні, 23 червня, в Основ’янському районі, на вул. Літаковій, 11.

Там побудували дитячі майданчики з гойдалками, пісочницею, мотузковою пірамідою та ігровим міні-комплексом, в тому числі — для дітей з особливими фізичними потребами. Також на цій території розмістилися майданчики для занять різними видами спорту, встановлені лавки, урни, організована площадка для вигулу собак.

Секретар міської ради Ігор Терехов, що відвідав свято, зазначив: «Мало хто вірив, що тут з’явиться така локація. Проте сьогодні у місцевих жителів свято. Це приклад того, як можна ефективно використовувати міжбудинковий простір».

Як повідомляв Харків Times, біля харківського аеропорту споруджують сад каменів. Новий вигляд також набудуть фасади будинків на вул. Аерофлотській. Спеціально для цього на кожен будинок були розроблені дизайнерські проекти.

5 червня у дворі між будинками на вул. Ахсарова відкрилася повністю оновлена ​​зона відпочинку.

9 червня відкрили зону для відпочинку, ігор і спорту на Рогані, 10 червня – у дворі на вул. Молочній, 11 червня — на Сортировці та Новожаново.

А на Олексіївці обіцяють побудувати новий стадіон.