У Харкові оновили ще один дитячий майданчик. Тепер на Молочній (фото)

У Слобідському районі Харкова відкрили сучасний ігровий майданчик. Крім нових гойдалок, каруселей і лавочок вона може похвалитися міні-полями для футболу, волейболу та баскетболу.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

Нову зону відпочинку для дітей, підлітків і дорослих відкрили сьогодні у дворі на вул. Молочній, 11.

Там побудували міні-поля для футболу, волейболу та баскетболу, встановили гімнастичні тренажери, гірки, пісочниці, гойдалки, мотузковий атракціон. Для комфортного відпочинку на майданчику також є нові лавки, урни, освітлення, висаджені дерева, організовано їх полив.

З нагоди відкриття майданчика міська влада влаштувала свято для дітей з флешмобом і концертом.

Як повідомляв Харків Times, 5 червня у дворі між будинками по вул. Ахсарова, 3, 5, 7 на Олексіївці відкрилася повністю оновлена ​​зона відпочинку.

9 червня відкрили зону для відпочинку, ігор і спорту на Рогані.

У Московському районі Харкова планується упорядкувати великі території поруч із житловими кварталами Салтівського житлового масиву. Там планується створити зони відпочинку, встановити дитячі та спортивні майданчики.

У житловому мікрорайоні по вулиці Власенка на Новожаново облаштують зону відпочинку біля ставка. Там буде створена локація з ігровим та спортивним майданчиками, зроблять пішохідні доріжки, встановлять лавки й нове освітлення.