На Салтівці обіцяють нові зони для відпочинку, ігор та спорту

Фото: city.kharkov.ua

У Московському районі Харкова планується облаштувати великі території поруч з житловими кварталами.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міської ради.

За словами секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова, в першу чергу мова йде про три локації: на вул. Героїв Праці, 60 (перехрестя вул. Героїв Праці та пр. Тракторобудівників), вул. Джерельній, 9-а (територія між будинками по вул. Джерельній 9, 9-а і по вул. Дружби Народів, 232-в, 236, 236-а) і пр. Тракторобудівників, 103-г (територія між будинками №103-а та 103-г).

Там планується створити зони відпочинку, встановити дитячі та спортивні майданчики. Зокрема, в районі будинків по вул. Джерельній для підлітків, які захоплюються вуличними видами спорту, створять спеціальний майданчик, щоб вони могли займатися біля будинку, а не їздити у парк Перемоги, де буде побудований урбан-парк.

Міська влада обіцяє створити подібні зони відпочинку в усіх районах міста.

«Це наш проєкт. Усередині спальних мікрорайонів з’являтимуться нові локації, де людина будь-якої вікової категорії буде відчувати себе так само комфортно, як у центрі міста», — сказав секретар міськради.

Як повідомляв Харків Times, сквер, який розташований поруч з Основ’янським (колишнім Комсомольським) озером, очікує комплексний благоустрій, заявив сьогодні, 20 лютого, секретар Харківської міської ради Ігор Терехов.

Реконструйований сквер біля ДК «Металіст» відкриють до Дня міста, 23 серпня.

В рамках ревіталізації харківського парку Машинобудівників (колишнього парку ім. Артема) там буде побудований урбан-центр.