Дует з Харкова вп’яте переміг на чемпіонаті України з фігурного катання

Фото: city.kharkov.ua

Дует з Харкова Олександра Назарова і Максим Нікітін завоювали золоту, срібну і бронзову медалі на чемпіонаті України з фігурного катання, який пройшов 23-24 лютого в Києві

Про це Харків Times повідомили в прес-службі міськради.

Харків’яни захопили лідерство після ритмічного танцю, а в довільному довели свою перевагу. У підсумку в сумі за два танці вони отримали від суддів 201.42 балів і в п’ятий раз у своїй спортивній кар’єрі стали чемпіонами України серед дорослих.

Срібними призерами у цій же категорії стали кияни Марія Голубцова та Кирил Бєлобров (175.59 бала), а бронзовими – харків’яни Дар’я Попова та Володимир Бєліков (161.95 бала).

Ще одну нагороду, срібну, здобула харківська фігуристка Таїсія Спесивцева у жіночому одиночному катанні з результатом 142.15 бала. Спортсменка поступилася суперниці з Києва Анастасії Шаботовій (159.15 бала) і випередила Марію Андрійчук з Білої Церкви (141.84 бала).

Як повідомив Харків Times, дует з Харкова Олександра Назарова і Максим Нікітін стали переможцями міжнародних змагань зі спортивних танців на льоду «LuMi Dance Trophy», які відбулися з 11 по 13 лютого в Одесі.