Харків’яни перемогли на міжнародних змаганнях зі спортивних танців на льоду

Фото: ufsf.com.ua

Дует з Харкова Олександра Назарова і Максим Нікітін стали переможцями міжнародних змагань зі спортивних танців на льоду «LuMi Dance Trophy», які відбулися з 11 по 13 лютого в Одесі.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Участь у турнірі взяли спортсмени з 10 країн світу, які розіграли медалі серед дорослих та юніорів. Харківський танцювальний дует Олександра Назарова та Максим Нікітін впевнено переміг серед дорослих. У сумі за ритмічний та довільний танець вихованці тренерки Галини Чурілової отримали від суддів 191.95 балів.

Друге місце посіли білоруси Вікторія Семенюк та Ілля Юхімук (160.25 балів). Бронзові медалі здобули Юлія Жата і Акалін Берк з Туреччини (151.96 балів).

У змаганнях серед юніорів перемогли Ангеліна Кудрявцева та Ілля Каранкевич з Кіпру (161.58 балів), а друге місце посів харківський дует Марія Пінчук і Микита Погорєлов (138.98 балів). Третє місце серед юніорів було за білорусами Златою Мартищенко і Владиславом Ситіком.

Ще один харківський танцювальний дует Єлизавета Крапівна та Данило Єфременко зупинилися в кроці від нагород, посівши четверте місце.

Як повідомляв Харків Times, дует з Харкова Марія Пінчук і Микита Погорєлов перемогли в танцях на льоду на чемпіонаті України з фігурного катання, який відбувся в Києві з 2 по 4 лютого.