Загиблого в зоні ООС харків’янина поховають на Алеї слави

Фото Дмитра Мироненка, надане Суспільному обласним військовим комісаріатом

Старшого стрілка Дмитра Мироненка, одного з трьох загиблих в зоні операції Об’єднаних сил 14 лютого, поховають в Харкові на Алеї слави кладовища №18.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Суспільного, яке посилається на військового комісара Харківського обласного комісаріату Юрія Калгушкіна.

Начальник регіонального відділу інформагентства Міноборони ArmiaInform в Харківській області Віталій Саранцев повідомив, що прощання із загиблим в ООС старшим солдатом Дмитром Мироненком відбудеться у середу 17 лютого об 11.00 на Алеї слави.

Дмитру Мироненко було 26 років. Харків’янин служив за контрактом з 2017 року. У загиблого бійця залишилися батьки.

Як повідомляв Харків Times, 14 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. Троє військовослужбовців загинули в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої.

Прес-служба офісу Президента повідомила, що поранення, несумісні з життям, отримали капітан Олександр Войтенко (1974 року народження), солдат В’ячеслав Олексієнко (1987 року народження) і старший солдат Дмитро Мироненко (1994 року народження). Бійці загинули на місці.