Харківська область – на п’ятому місці в Україні за кількістю захворілих COVID-19 за добу

Фото: Укринформ

Харківська область увійшла до п’ятірки регіонів України з найбільшим числом хворих COVID-19 за добу.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я.

За даними ЦГЗ, на ранок 4 червня в Харківській області коронавірус підтвердили у 35 осіб. Це на чотири менше, ніж в Чернівецької області (39 хворих за добу), яка зайняла четверте місце.

Найбільше число хворих за добу виявлено у Львівській області (85 випадків), в Києві (77 випадків), Житомирській області (59 випадків).

За даними Харківського обласного лабораторного центру, з початку епідемії в області коронавірусом заразилися 1165 осіб. П’ятдесят хворих померли, двоє з них – за минулу добу. Побороти зуміли COVID-19 535 пацієнтів.

Найбільше число хворих зареєстровано в Харкові – 704 випадки (+29 за добу), в Харківському районі – 128 (+3 за добу). Під підозрою залишаються 220 осіб, 177 з них – харків’яни.

За минулу добу зареєстровано 40 нових підозр.

Як повідомляв Харків Times, в Харківській області станом на 9:00 4 червня виявлено 1 166 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, 35 з яких – за минулу добу.

У Харкові померла хвора на коронавірус 59-річна санітарка Харківської обласної клінічної лікарні. Це вже другий летальний випадок серед медиків Харківщини.