Суд заарештував підрядника, який привласнив 1,5 млн грн на будівництві казарм в Чугуєві

Фото: hk.npu.gov.ua

Суд заарештував директора одного з підприємств Харкова підозрюваного у привласненні 1,5 млн грн на будівництві казарм поліпшеного планування для військових.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Підозрюваний буде знаходиться під вартою впродовж двох місяців. Таке рішення виніс Київсьский районний суд Харкова 3 червня.

Відносно заарештованого проводиться розслідування за двома статтями КК: ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення). Максимальне покарання згідно з санкціями статей передбачає від 7 до 12 років тюремного ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, директор фірми привласнив 1,5 млн грн, виділених з бюджету на будівництво казарм поліпшеного планування для військових у місті Чугуєві. Він вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт недостовірні дані про ціну матеріалів. Насправді при будівництві використовувалися будівельні матеріали, придбані за нижчими цінами.