Працівника Харківського СІЗО зловили із ймовірними наркотиками

Фото: Північно-Східне регіональне управління з питань вимконання крим. покарань/Facebook

Вчора, 8 вересня, на КПП Харківського слідчого ізолятора оперативні співробітники цієї установи затримали молодшого інспектора 2 категорії відділу режиму й охорони, сержанта внутрішньої служби при спробі пронести до ізолятора заборонені предмети.

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення Північно-східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації.

“В ході огляду було виявлено пластиковий судок із м’ясним фаршем, в середині якого знаходився поліетиленовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору невідомого походження”, – йдеться у повідомленні.

Фото: Північно-Східне регіональне управління з питань вимконання крим. покарань/Facebook

За даним фактом було складено “відповідні матеріали”. Про подію повідомлено територіальний відділ поліції та теруправління Держбюро розслідувань – “для прийняття рішень згідно з вимогами чинного законодавства”.

Як повідомляв Харків Times, вранці 28 липня, до Новобаварського відділу поліції Харкова надійшло повідомлення про виявлення у Харківському слідчому ізоляторі тіла 32-річного підслідного. Як було встановлено, чоловік наклав на себе руки.