Поліція видворила на батьківщину російського кримінальника

Фото: sq.com.ua

Сьогодні, 28 серпня, співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Нацполіціі області та співробітники регіонального Головного управління Державної міграційної служби видворили з України 38-річного громадянина Російської Федерації, який 27 серпня звільнився з місць позбавлення волі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

У нашій країні чоловік відбував покарання за крадіжку, а після звільнення “не мав жодних підстав для подальшого перебування на території України”.

Генконсульство РФ підтвердило громадянство свого земляка, він отримав необхідні документи для повернення на батьківщину й під наглядом правоохоронців покинув територію України через пункт пропуску “Гоптівка”. Крім того, щодо росіянина був складений протокол за ч. 2 ст. 203 КУпАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України). Тепер йому заборонений в’їзд до нашої країни терміном на три роки.

Як повідомляв Харків Times, на початку лютого правоохоронці затримали у Харкові 40-річного росіянина з партією кокаїну та екстазі вартістю понад два мільйони гривень.