На приватному подвір’ї згорів Mercedes (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

У ніч з 24 на 25 квітня у Харкові на номер “101” надійшла інформація про загоряння двох автівок. О 02:41 повідомили про пожежу в автомобілі Mercedes GL500, що стояв у дворі приватного будинку на вул. Курбаса, 11.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Харківській області.

На момент прибуття рятувальників горів повністю моторний відсік та салон люксового авто, а також навіс і ворота,на площі близько 50 кв.м. Крім того, полум’я почало перекидатись на дах житлового будинку, загрожуючи його знищенням.

Оперативно подавши водяний пожежний ствол на захист будинку та пінний ствол на гасіння позашляховика, вогнеборці вже о 02:59 локалізували вогонь. Остаточно пожежу приборкали о 04:15.

Фото: kh.dsns.gov.ua

З’ясуванням обставин цієї події займаються правоохоронці.

Нагадаємо, 25 квітня в 3:46 на номер «101» повідомили, що у дворі житлової дев’ятиповерхівки на вул. Благодатній, 2 горить автомобіль «ЗАЗ Славута». Легковий був припаркований прямо навпроти під’їзду.

Як повідомляв Харків Times, протягом ночі, 19 березня, харківські рятувальники тричі виїжджали на гасіння пожеж, які виникли у автівках, припаркованих біля житлових будинків. Від вогню постраждали 7 автомобілів.

Поліція встановила, що 5 автівок підпалили умисно. За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Встановлено, що одна зі спалених автівок належала прикордоннику, ще одна – приватному підприємцю.

Наступної ночі, на 20 березня, в Харкові та області загорілися ще три автомобілі.

У ніч з 7 на 8 квітня згорів Fiat Doblo, що був припаркований  біля приватного будинку у пров. Крутогорському, 10, у Холодногірському районі Харкова. На думку рятувальників, що гасили пожежу, автівку підпалили умисно.

Вночі 15 квітня, близько 2:24 на проспекті Героїв Сталінграду загорівся Nissan. За фактом цієї пожежі поліція також відкрила кримінальне провадження.

19 квітня о 02:47 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в легковому автомобілі VolkswagenRabbit, припаркованому у дворі житлової двоповерхівки на вул. Академіка Вавілова, 10 у Харкові.

У ніч з 20 на 21 квітня загорілися Reno Daster та Mazda, які належать 39-річному жителю міста Первомайський.