На Харківщині вночі згоріли BMW, Hyundai та Ford (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Пожежі сталися у Московському районі Харкова та селищі Глибоке Харківської області.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції області.

20 березня близько 2:30 до поліції надійшло повідомлення про загоряння двох автомобілів біля будинку по вулиці Салтівське Шосе. Попередньо встановлено, що першим загорівся автомобіль «Hyundai», який повністю знищено. Вогонь перекинувся на автомобіль «Ford Fiesta», який отримав пошкодження правої бокової частини кузова та салону.

Фото: hk.npu.gov.ua

Інформація про подію зареєстрована в Журналі заяв і повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

BMW зайнявся по вулиці Студентська у селищі Глибоке Харківської області. Повідомлення про цю пожежу до поліції надійшло 20 березня близько 03:00. Вогнем пошкоджено капот та підкапотний простір автівки. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Фото: hk.npu.gov.ua

Як повідомляв Харків Times, протягом ночі, 19 березня, харківські рятувальники тричі виїжджали на гасіння пожеж, які виникли у автівках, припаркованих біля житлових будинків. Від вогню постраждали 7 автомобілів.

Поліція встановила, що 5 автівок підпалили умисно. За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Встановлено, що одна зі спалених автівок належала прикордоннику, ще одна – приватному підприємцю.