20-річний харків’янин торгував психотропами в ресторані (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Правоохоронці затримали в одному з харківських ресторанів 20-річного місцевого жителя під час продажу наркотиків. Хлопець за 1500 гривень продав клієнту полімерний пакет з психотропною речовиною PVP загальною вагою близько 3 грамів.

Про це в п’ятницю, 12 квітня, повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Під час обшуку за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили та вилучили 4 полімерні пакети з психотропною речовиною PVP загальною вагою близько 8 грам (близько 80 доз), а також гроші, отримані за збут психотропної речовини.

Також поліцейські зафіксували факт збуту покупцеві близько 2 грамів психотропної речовини PVP 1700 гривень.

Фото: hk.npu.gov.ua

20-річний хлопець затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і повідомлення про підозру. Встановлюється джерело постачання психотропної речовини, коло споживачів наркозасобів та інші епізоди злочинної діяльності наркозбувача.

Як повідомляв Харків Times, 8 квітня правоохоронці виявили в житловій квартирі одного з районів Харкова лабораторію з вирощування елітних рослин каннабіса. У створенні цілого виробничого комплексу підозрюється 27-річний господар житла.