Поранений харківський офіцер брав участь у розслідуванні вбивства Сармата – Аброськін

Фото: Вячеслав Аброськин/Facebook

Поранений офіцер – підполковник Олексій Логвиненко – продовжує боротися за життя у реанімаційному відділенні Харківської міської клінічної лікарні загальної та невідкладної медичної допомоги.

Про це написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

“Злочинці по-звірячи його вбивали, намагаючись не дати йому шансів вижити, але він – живий”, – написав заступник голови Нацполіції.

Аброськін також назвав Логвиненко “одним з кращих офіцерів карного розшуку Національної поліції України” та подякував лікарям, які роблять все можливе, “щоб маленькі діти не втратили батька”.

За словами заступника голови Нацполіції, останнім часом Логвиненко “активно працював у напрямку встановлення всіх осіб”, причетних до вбивства у Бердянську учасника АТО, активіста та бізнесмена Віталія Олешко (“Сармата”). Також поранений офіцер та його підлеглі “документували небезпечне злочинне угруповання з корумпованими довготривалими зв’язками”.

“Члени цього угрупування проживали на території Харківщини, а розбої та квартирні крадіжки скоювали у різних областях нашої країні”, – написав Аброськін.

Він висловив упевненість в тому, що “злочинці обов`язково понесуть покарання”.

Як повідомляв Харків Times, 16 грудня поліція затримала в Міжнародному аеропорту «Харків» ймовірного замовника вбивства в Бердянську активіста Віталія Олешко.

Вранці 16 січня, на вул. Краснодарській, двоє невідомих у масках скоїли напад з використанням зброї на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції. Офіцер отримав важкі поранення та знаходиться в лікарні у важкому стані.