Поранений офіцер поліції перебуває у важкому стані (відео)

39-річний офіцер Департаменту карного розшуку Нацполіціі області, поранений сьогодні невідомими біля власного під’їзду на вул. Краснодарській, переніс багатогодинну операцію та, як і раніше, знаходиться у вкрай важкому стані.

Про це повідомили ХТ у прес-службі Нацполіції області.

“Він живий, але у дуже важкому стані”, – сказала представник відділу.

Як повідомив виданню MediaPort заступник головного лікаря Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги Андрій Козаченко, з яким кореспондент видання розмовляв під час операції, характер отриманих офіцером травм “може загрожувати життю.

“На жаль, детально перерахувати травми я не можу в інтересах слідства, яке триває… Він на штучній вентиляції легенів, не при тямі”, – сказав лікар.

Тим часом поліція оприлюднила записи з камер спостереження, на яких зафіксований автомобіль підозрюваних. За словами начальника Головного управління Нацполіціі області Олега Беха, правоохоронці розшукують темно-синій Daewoo Lanos.

Фото: Скріншот камери спостереження

“Зараз слідчі відпрацьовують ряд версій скоєння злочину, в тому числі у зв’язку із професійною діяльністю потерпілого”, – підкреслив Бех.

Представник відділу комунікації підтвердив журналістам, що оголошений після злочину план “Сирена” досі діє, пошуки злочинців тривають.

Як повідомляв Харків Times, вранці сьогодні, 16 січня, на вул. Краснодарській, двоє невідомих у масках скоїли напад з використанням зброї на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції. Офіцер отримав важкі поранення.

Поліція Харкова звертається до громадян із проханням, якщо вам відома будь-яка інформація або ви стали свідком події, повідомити в поліцію за телефонами: 7059300, 93-80-00, 93-50-40 або 102.