Росіяни знов поранили у Харківській області літню людину (фото)

Фото: Харківська облпрокуратура

Сьогодні, 29  березня, під час обстрілу прифронтового Куп’янська Харківської області росіяни знову поранили мирного чоловіка 78 років.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 29 березня близько 13:35 російські військові вчергове обстріляли м. Купʼянськ. Отримав поранення чоловік 87 років. Пошкоджено адміністративну будівлю та житлові будинки. Попередньо, ворог вдарив по місту з артилерії», – йдеться у повідомленні.

З приводу чергового обстрілу житлових кварталів міста правоохоронці вже розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Харків Times, минулої доби внаслідок російських артилерійських, мінометних, ракетних та авіаударів у Харківській області були поранені дев’ятеро людей. Більшість з них старша 50 років. Загинули 57-річна жінка у селі Моначинівка Куп’янського району та 59-річний чоловік у Вовчанську. Очевидно, росіяни в Україні воюють зі старшим поколінням, серед якого найбільша кількість людей ще пам’ятає про «українсько-російську дружбу» та «єдину сім’ю радянських народів».