Харківобленерго оприлюднило графік відключення електрики у Харкові та області на 1-7 квітня

Компанія «Харківобленерго» оприлюднила графік відключення електрики у Харкові та області на 1-7 квітня.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення компанії.

На наступному тижні електрику вимикатимуть вже не на шість, а на чотири години. В новому графіку відключення відбувається не в цілому за районами міста, а за групами споживачів – тож, кожному потрібно відшукати у таблиці адресу, по якій розташований будинок. Завантажити графік можна за посиланням.

«Харківобленерго» просить споживачів з розумінням поставитися до відключень не за графіком, а також тих незручностей, які у зв’язку з цим можуть виникати. «Ми мусимо вводити обмеження задля збереження балансу в енергосистемі регіону та країни в цілому.  Пам’ятайте: енергетики роблять все можливе, щоб якомога швидше покращити ситуацію з електропостачанням у Харкові та Харківській області», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 22 березня Україна зазнала наймасштабнішої від початку російського вторгнення атаки на енергосистему. Найбільш постраждалою є саме Харківська область. Російські ракети спричинили у Харкові повний блекаут, від якого місто ще остаточно не оговталося.

З 25 березня у Харкові та області планово відключають електроенергію.