Харків атакований російською ракетою

Фото: соцмережі

Сьогодні, 20 березня, близько 13:00 росіяни знову атакували Харків. Влучання ракети – у Холодногірському районі. Спалахнула пожежа, під завалами можуть знаходитись люди.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень у Telegram представників обласної й міської влади.

«Ракета рашистів влучила у будівлю в Холодногірському районі міста. Під завалами можуть бути люди. Кількість можливих жертв наразі невідома. Терористи вчергове доводять всьому світу, що путінська армія воює з цивільним населенням», – написав начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник (Марсель).

Влучання із важкими наслідками підтвердив і мер Харкова Ігор Терехов.

«Внаслідок сьогоднішнього удару по Харкову є постраждалі. Їхня кількість і ступінь поранень уточнюється. На місці «прильоту» дуже велика пожежа. На місці працюють усі відповідні служби та волонтери», – повідомив Терехов о 13:34.

Начальник ХОВА Олег Синєгубов застеріг містян, що «окупанти можуть завдати повторних ударів» та закликав бути в укриттях до відбію повітряної тривоги. Він також написав про можливе перебування людей під завалами.

За повідомленнями очевидців, над місцем «прильоту» здіймається великий дим.

Як повідомляв Харків Times, минулої доби росіяни обстрілювали Харківську область з артилерії та минометів, закидали керованими авіабомбами. Внаслідок російських обстрілів були поранені двоє людей – 57-річний мешканець селища Козача Лопань та поліціянт з Куп’янська.