Поліція ідентифікувала вже 48 загиблих у селі Гроза на Харківщині (фото, відео)

Фото: Харків Times

Криміналісти Нацполіції станом на 19:00 вчора, 7 жовтня, вже ідентифікували 48 тіл загиблих від російської ракети в селі Гроза Куп’янського району Харківської області.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Як розповів начальник слідчого управління Головного управління поліції Харківщини Сергій Болвінов, вже відібрані та опрацьовані зразки ДНК 16-ти родичів загиблих. Через спеціальну апаратуру проганяють ще 79 зразків ДНК з невпізнаних тіл та їх фрагментів.

«Російська ракета пошматувала людей так, що криміналісти та слідчі мають десятки таких фрагментів – ретельно працюють з кожним, збираючи загиблих буквально по шматочках», – сказав Болвінов.

За відомостями Суспільного, вчора ввечері у Грозі поховали першу сімейну пару загиблих 5 жовтня – подружжя Миколу та Тетяну Андросовичів.

Як повідомив кореспондент Харків Times, вчора на сільському цвинтарі копали могили. Масово ховати загиблих односельців мешканці Грози почнуть на наступному тижні.

За словами працівників ритуальних служб, загиблих ховатимуть, починаючи з понеділка. У самій Грозі поховають 40 мешканців села. Ще кілька поховань відбудуться у Шевченковому та навколишніх селах.

На могилі Андрія Козиря, на поминках якого сталася трагедія в Грозі, майорить під дощем український прапор. Незабаром поруч із ним ляжуть у землю син, 20-річна красуня невістка та інші родичі й односельці, вбиті російським “Іскандером”.

Як повідомляв Харків Times, вчора родичам почали віддавати після упізнання та слідчих дій перші тіла мирних мешканців Харківської області, які загинули 5 жовтня від удару російської ракети по сільському кафе в селі Гроза Куп’янського району Харківщини.