У Вовчанську від ворожого вогню постраждав 72-річний чоловік

Фото: ДСНС у Харківській області

30 травня у Харківській області від ворожого вогню постраждав 72-річний мирний мешканець. Він намагався врятувати своє майно, що зайнялося внаслідок російського обстрілу.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, під російським вогнем вкотре опинилися міста та села Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів області.

“По смт Ківшарівка Куп’янського району ворог завдав чергового удару двома керованими авіабомбами. Зафіксовано влучання в землю. Вибито вікна у будівлі освітнього закладу. Масштабних руйнувань та постраждалих немає.”, – повідомив очільник області.

72-річний чоловік постраждав внаслідок обстрілу Вовчанська. За інформацією ДСНС області, він отримав опіки голови, рук та грудної клітини і був госпіталізований до опікового центру Харкова.

“Горів його гараж та автомобіль «ВАЗ 2101» на загальній площі 40 кв.м.”, – розповіли в ДСНС.

10 рятувальників протягом години ліквідували цю пожежу.

Окрім цього 30 травня російськими обстрілами у Вовчанську частково або повністю знищено:

– житлові і господарчі забудови;

– вантажний автомобіль;

– будівлі кафе, елеватору, зерносховища та складу.

У с. Безруки Харківського району російські боєприпаси пошкодили приватне домоволодіння. У с. Новоосинове Куп’янського району – квартиру. У с. Липці – два приватних будинки, автомобіль, опору лінії електропередач.

Як повідомляв Харків Times, 29 травня росіяни нанесли удар по селищу Ковшарівка Куп’янського району Харківщини. Внаслідок обстрілу постраждали дев’ять мирних мешканців.