Росіяни атакували дронами і нанесли ракетні та авіаудари по Харківщині (фото)

Фото: Олег Синєгубов/Telegram

За добу 24 травня в Харківській області від російських обстрілів постраждала цивільна інфраструктура, зокрема, школа, дитсадок, сільгосппідприємство, житлові будинки. Ворог атакував область дронами, також наніс ракетні та авіаудари

Про це Харків Times довідався з повідомлень голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова та ДСНС області.

За словами Синєгубова, протягом доби під ворожим вогнем перебували міста та села Харківського, Куп’янського, Богодухівського та Чугуївського районів області.

Внаслідок обстрілів пошкоджено:

– ясла-садок, два 5-поверхових житлових будинки та цивільну інфраструктуру у Куп’янську;

– дитячий садок, 3 житлові приватні будинки та вантажівку у Вовчанську;

– деревообробний цеху селі Кучерівка Куп’янського району. Внаслідок обстрілу виникла  пожежа у двох складських приміщеннях.

Село Плоске Куп’янського району окупанти атакували безпілотниками. Внаслідок ударів ворожих БПЛА пошкоджено приватний будинок, знищено 2 господарчі споруди та сільгосптехніку сільгосппідприємства, пошкоджено будівлю школи.

В с. Одноробівка Богодухівського району через удар попередньо авіабомбою пошкоджено об’єкт цивільної інфраструктури.

У ніч на 25 мая рашисти знов вдарили ракетами по селищу Циркуни. Потужний вибух від прильота ворожого боєприпасу було чутно у Харкові. Цього разу російська С-300, влучила в землю, пошкодивши розташований неподалік житловий будинок. Мирні мешканці від удару не постраждали.

Піротехніки ДСНС за добу обстежили більше 8 га території та знешкодили 139 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на сьогодні, 25 травня, близько 03:05 російські покидьки знову обірвали мирний сон харків’ян. У місті чули кілька вибухів.