Друга доба пошуків дворічної дівчинки на Харківщині (фото, відео)

Фото: Нацполіція

Другу добу правоохоронці, рятівники та добровольці шукають дворічну Віолетту Мужечук, яка увечері 23 травня зникла з подвір’я у селі Скрипаї Чугуївського району Харківської області. На даний момент пошуки не дали результатів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Відомо, що дворічна дівчинка гралася на власному подвір’ї зі своїм братом-близнюком, але близько 19:00 мати помітила, що додому повернувся один хлопчик і одразу ж звернулася до поліції.

Правоохоронці розповіли, що сім’я Віолетти – багатодітна, при цьому батько дівчинки зараз воює за Україну.

Минулої доби велися пошуки в селі та в лісі поблизу нього. Разом із поліцією, кінологами, водолазами, які прочісують річища навколишніх водойм, пошуками займаються члени організації «Мілена», мешканці села та добровольці з Харкова.

Сьогодні стало відомо про свідка, який бачив дівчинку, коли вона, начебто, прямувала до лісу. Це місцевий підліток, який за годину після тої зустрічі розповів про неї своїй бабусі.

Начальник відділу поліції №2 Чугуївського районного управління поліції Павло Калган сьогодні, 25 травня, розповів Суспільному, що заважає пошукам гущина лісу навкруг села та дощ, який змив сліди.

Пошуки дитини тривають, хоча надія знайти її живою тане з кожною годиною.

Як повідомляв Харків Times, 300 поліцейських, 70 волонтерів та 50 працівників ДСНС шукають дворічну Віолетту Мужечук, яка зникла ввечері 23 травня з власного подвір’я у селі Скрипаї Чугуївського району Харківської області.