На Харківщині російськими обстрілами пошкоджено дві бази відпочинку, катамарани та будинки

Фото: Олег Синєгубов/Telegram

21 травня російські окупанти обстрілювали Харківську область з мінометів та артилерії, по селищу Циркуни знов нанесли ракетний удар. Від ворожих боєприпасів протягом доби постраждали два мирних мешканці.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“Внаслідок ракетного удару по с. Циркуни Харківського району зруйновано житловий будинок. Зазнав поранення цивільний чоловік.”, – розповів очільник області.

Загалом під ворожим вогнем 21 травня також опинилися міста та села трьох районів області.

Російськими ударами пошкоджено такі суто цивільні об’єкти:

– 6 будинків та господарчі споруди у Вовчанську Чугуївського району;

– будівлі 2-х баз відпочинку, а також катамарани та човни у Чугуєві;

– 2 будинки, автобус у Козача Лопань Харківського району. Внаслідок артудару по цьому селищу загинули та поранені свійські тварини.

21 травня у селі Кам’янка Ізюмського району на власному подвір’ї, на невідомому боєприпасі підірвався 61-річний чоловік. Постраждалого доставили до лікарні.

Піротехніки ДСНС протягом доби обстежили біля 4400 кв.м. території в Харківському, Ізюмському, Куп’янському, Богодухівському та Чугуївському районах області. Сапери виявили та знешкодили 33 одиниці ворожих мін, вибухівок та боєприпасів.

Як повідомляв Харків Times, вечері 21 травня, близько 19:30, у Харкові було чутно серію вибухів. Це з сусіднього бєлгорода росіяни здійснили черговий ракетний удар.