Жінка та підліток отримали травми у ДТП з вантажівкою на Валківщині

Фото: ДСНС у Харківській області

У Харківській області в результаті зіткнення легкового автомобіля KIA та вантажівки MAN постраждали 2 людей, серед яких 12-річний хлопчик.

Про це Харків Times  повідомили у ДСНС області.

За інформацією рятувальників, аварія сталася сьогодні, 21 травня на 403 км автошляху «Київ-Харків-Довжанський», біля с. Шелудькове Валківської громади. В результаті зіткнення легковика та вантажівки жінку затиснуло на передньому пасажирському сидінні KIA. Постраждалу за допомогою спеціального інструменту деблокували рятувальники. ЇЇ разом з постраждалим 12-річним хлопцем швидка допомога доставила до лікарні у місті Валки.

Водночас з наданням допомоги постраждалим рятувальники вжили заходів по унеможливленню пожежі в автівці. Вони від’єднали клем акумуляторної батареї легковика та перекрили подачі газу в газовій системі. Також вогнеборці провели очищення проїзної частини дороги від розлитих паливо-мастильних матеріалів.

Як повідомляв Харків Times, 15 травня в Індустріальному районі Харкова водій ВАЗ-2110 збив матір та сина на пішохідному переході. Внаслідок отриманих травм жінка померла на місці аварії.