У Харкові залишилося одне відділення, де можна обміняти лампи

Фото: f.azh.kz

Мешканцям Харківської області безплатно поміняли 1 мільйон 604 тисячі лампочок розжарювання на LED-лампи. Програма обміну ламп у нашому регіоні наближається до завершення.

Про це Харків Times повідомили у Харківській ОВА.

За інформацією ХОВА, залишилося видати 194 тисячі ламп. Оскільки попит серед населення зменшився, тож було вирішено залишити одне відділення “Укрпошти”, де ще можна обміняти лампи.

Так, здати старі лампочки розжарювання та отримати нові LED-ламп можна у відділенні поштового зв’язку № 1 міста Харків (вулиця Молочна, 6).

Жителі, які ще не встигли отримати лампи, мають можливість зробити попереднє замовлення в застосунку «Дія». Для обміну потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код (РНОКПП) та лампи. Обміняти можна до 5 ламп старого зразку з будь-яким цоколем на таку саму кількість LED-ламп.

Як повідомляв Харків Times, Уряд України вирішив провести заміну 50 млн електричних лампочок з ламп розжарювання на світлодіодні. Це заощадить державі 1 ГВт електроенергії, що дорівнює річному обсягу виробництва блоку атомної електростанції.