Суд заарештував водія, який насмерть збив жінку на проспекті Героїв Харкова

Фото: Нацполіця Харківської області

У Харкові суд відправив під варту 66-річного водія автомобіля ВАЗ-2110, який влаштував смертельне ДТП. Напередодні чоловік збив на пішохідному переході жінку з сином-підлітком.

Про це Харків Times повідомили у Нацполіції області.

Аварія сталася вранці 15 травня на проспекті Героїв Харкова.

“Жінка та хлопець переходили проїжджу частину по пішохідному переходу. Від удару 52-річну постраждалу перекинуло через автомобіль під транспортний засіб, що стояв позаду. Від отриманих травм жінка померла на місці. 15-річного хлопця з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.”, – розповіли у поліції.

Слідство має відео з камер спостереження, на яких видно, що водій навіть не пригальмував перед пішохідним переходом і буквально зніс людей. Про це повідомив начальник слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов.

Постраждалий підліток зараз перебуває в реанімації однієї з лікарень Харкова, повідомляє Суспільне. Хлопець має скелетні травми, забої та перелами. Внаслідок ДТП він також отримав струс мозку.

За фактом смертельної ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. 15 травня водію повідомили про підозру у скоєнні цього злочину.

Сьогодні, 16 травня, суд обрав запобіжний захід підозрюваному у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

Як повідомляв Харків Times, в Індустріальному районі Харкова водій ВАЗ-2110 збив матір та сина на пішохідному переході. Внаслідок отриманих травм жінка померла на місці аварії.