Загиблому з Вовчанську не було й 70-ти років (фото)

Фото: Нацполіція Харківської області

У Вовчанську, який постраждав не від артилерійського, як повідомлялося раніше, а від мінометного обстрілу приватного сектору міста, загинув один 67-річний чоловік. Вибухову травму отримала жінка на два роки молодша.

Про це Харків Times повідомили у Головному управлінні ДСНС області.

«Ворог завдав удару по приватному сектору міста Вовчанськ. Перевіркою місць прильотів мінометних мін виявлені пошкодження приватних житлових будинків, надвірних забудов та парканів. В результаті обстрілу загинув чоловік 1956 р.н. Ще одна жінка 1958 р.н. отримала мінно-вибухову травму»,- йдеться у повідомленні.

Харківська обласна прокуратура вже відкрила з приводу чергового злочину російських загарбників кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 КК (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством).

«Ворожий снаряд влучив на територію приватного домоволодіння, де на той час перебував господар. Чоловік загинув на місці: його тіло розірвалось на частини», – розповіли Харків Times у прокуратурі.

Очільник Вовчанської військової адміністрації Тамаз Гамбарашвілі спростував Суспільному інформацію про жінку, яка опинилася під завалами. За його словами, завалів у місті немає.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 10 травня, росіяни знову здійснили артилерійський обстріл міста Вовчанськ Харківської області. Загинув чоловік.