Керівник харківського дитячого театру загинув в боях за Бахмут

Харківський режисер, автор п’єс, керівник дитячого театру «Казка» Дмитро Кравець віддав життя за Україну у боях за Бахмут. У загиблого Героя залишилося двоє неповнолітніх дітей.

Про це Харків Times довідався з повідомлення представника Харківської обласної організації ВО “Свобода” Юрія Неходи.

“«Я не воїн, можу лише допомогати побратимам, мотивувати їх та підтримувати». Так промовив Дмитро у останній розмові, сором’язливо оцінюючи свої бойові досягнення.
Завжди готовий до виконань найскладніших завдань, чи то в компютерному дизайні, чи мультиплікації, написанні п’єси чи сценарію. Але позиція і переконання Дмитра, завжди були націлені на добро і радість, щастя і порозуміння. Вмотивований ідеями Нації, соціальної і національної справедливості, віри і любові до дітей, сім’ї і України, став на захист цих цінностей зі зброєю в руках.”, – згадує загиблого побратима Юрій Нехода.

Як повідомляв Харків Times, 6 квітня 2023 року у боях за місто Кремінна Луганської області загинув харківський художник, скульптор та музикант Антон Дербілов (позивний “Патрік”). Він проходив службу у 5 Слобожанській бригаді НГУ з лютого 2022 року.