Окупанти з “Градів” вдарили по агрофірмі на Золочівщині

Фото: Харківська обласна прокуратура

2 травня, близько 6:30 російські окупанти з «Градів» обстріляли Гур‘ів Козачок Золочівської громади Харківської області. Ворог поцілив на територію місцевого сільгосппідприємства.

Про це Харків Times повідомив начальник Золочівської селищної військової адміністрації Віктор Коваленко.

Внаслідок обстрілу пошкоджені складські приміщення та вісова.

За попередньою інформацією, мирні мешканці внаслідок удару не постраждали.

Ще один удар сьогодні вранці росіяни нанесли по селу Петропавлівка Куп’янського району.  Про це Харків Times повідомили в Харківській обласній військовій адміністрації. За попередніми даними, осколкове поранення отримала 73-річна жінка.

За інформацією ХОВА, напередодні, 1 травня в Харківській області внаслідок російських обстрілів отримали поранення двоє людей.

“Внаслідок обстрілів с. Кучерівка Куп’янського району поранення зазнав та був госпіталізований чоловік 65 років. У селі пошкоджено 3 приватні будинки, господарчі споруди, автотранспорт.”, – йдеться в повідомленні.

У Вовчанську отримав поранення через російські обстріли та був госпіталізований 57-річний чоловік. Його стан медики оцінюють як середньої важкості.

У с. Вільхуватка Харківського району обстрілами пошкоджено приватний будинок та господарчу споруду.

1 травня піротехніки ДСНС обстежили більше 12 га території та знешкодили 167 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Харків Times, 30 квітня російські окупанти знов тероризували вогнем мирне населення та цивільну інфраструктуру. Внаслідок ворожих обстрілів було пошкоджено приватні будинки, медичний заклад та знищено автомобіль медиків.

1 травня у Куп’янському районі Харківської області російські снаряди зруйнували приватний будинок і поранили 65-річного мешканця оселі.