Серед руїн музею в Куп’янську знайшли другу загиблу

Фото: Нацполіція

Під розвалинами краєзнавчого музею в Куп’янську Харківської області знайшли другу загиблу жінку. Обидві загиблі працювали у Куп’янській районній військовій адміністрації, міське управління культури, молоді та спорту якої було розташоване у будівлі музею.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Суспільного.

«Рятувальники знайшли тіло другої загиблої під час обстрілу краєзнавчого музею у Куп’янську, повідомляє кореспондент Суспільне Харків з місця події», – йдеться у повідомленні.

Як розповів колегам з Суспільне т.в.о. начальника Куп’янської РВА Андрій Канашевич, у будівлі зруйнованого російською ракетою Куп’янського краєзнавчого музею розташовувалося міське управління культури, молоді та спорту. Обидві загиблі жінки – з Куп’янська.

Як повідомили Харків Times у Головному управлінні ДСНС області, після удару російської ракети в музеї виникла пожежа.

«Горіли конструктивні елементи будівлі музею на площі 20 кв. метрів», – повідомили у ДСНС.

Вогонь швидко локалізували та загасили.

Як повідомляв Харків Times, у Куп’янську Харківської області проводилися рятувальні роботи на місці влучання російської ракети С-300 у будівлю краєзнавчого музею зранку сьогодні, 25 квітня. З-під руїн дістали тіло загиблої жінки.

Сьогодні, 25 квітня, близько 9:15 російські окупанти завдали ракетний удар по центру Куп‘янська. Внаслідок обстрілу, за попередніми даними, загинула одна жінка, ще 10 мирних мешканців отримали поранення.