За добу росіяни понад 80 разів обстріляли Куп’янщину

Ілюстративне фото

У понеділок, 3 квітня, у Харківській області російськими обстрілами було поранено 28-річного мирного мешканця. Також було зруйновано інфраструктурний об’єкт та приватний будинок.

Про це Харків Times довідався з повідомлення очільника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали мирні міста та села Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів області.

Місто Куп’янськ вчора, 3 квітня рашисти обстріляли двічі. І сьогодні, 4 квітня, близько 5-ої ранку знов накрили вогнем. Внаслідок обстрілів пошкоджено нежитлову будівлю.

“Вчора ворог здійснив щонайменше 48 обстрілів смт Дворічна та 36 обстрілів с. Западне Куп’янського району. Росіяни вели вогонь з реактивної та ствольної артилерії, танків, мінометів, використовували авіацію.”, – повідомив очільник області.

Через обстріли м. Вовчанськ та с. Вовчанські Хутори Чугуївського району поранення зазнав 28-річний мирний мешканець. Його госпіталізували у легкому стані.

У с. Тихе Чугуївського району обстрілами окупантів зруйновано інфраструктурний об’єкт та приватне домоволодіння.

За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 6,5 га території та знешкодили 108 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв  Харків Times, 2 квітня у Харківській області російськими обстрілами було поранено 65-річну мирну мешканку. Також було пошкоджено житлові будинки, будівлю магазину та об’єкт цивільної промисловості.