Росіяни обстріляли Харків. Маємо шість влучань

Ілюстративне фото

Ввечері сьогодні, 30 березня, росіяни з боку бєлгорода знову обстріляли Харків скоріш за все вже звичними ракетами С-300. У місті зафіксовано щонайменше шість прильотів.

Про це Харків Times довідався з власного досвіду, а також з повідомлень у Telegram керівників міста й області.

«Ворог знову б‘є по Харкову. Зафіксовано щонайменше 6 «прильотів», попередньо С-300. Обстрілюють з боку Бєлгорода. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється. Не покидайте укриттів до відбою тривоги!» – написав голова ХОВА Олег Синєгубов.

«Харків під обстрілом. На даний час зафіксовано шість прильотів по Харкову. Інформація про жертв та постраждалих уточнюється», – підтвердив і мер Харкова Ігор Терехов.

Як повідомляє начальник Харквського гарнізону Сергій Мельник, станом на 22:34 «ракет у повітрі над Харківщиною немає». Але й він попереджає, щоб мирні мешканці не залишали укриттів, бо «ворог підступний, тому загроза залишається».

Як повідомляв Харків Times, зранку 15 березня, близько 10:30, росіяни вдарили по Харкову ракетою С-300 з території сусідньої бєлгородської області рф. Влучання трапилось в районі Олексіївського житлового масиву, жертв не було.