Росіяни з двох гелікоптерів нанесли авіаудари по селу у Богодухівському районі

У понеділок, 27 березня російські окупанти обстрілювали прикордонні населені пункти Харківської області з артилерії. Також нанесли авіаудари з двох гелікоптерів.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласніої військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, під ворожим вогнем опинилися мирні міста та села Богодухівського, Харківського, Куп’янського та Ізюмського районів. Зокрема, рашисти обстріляли Тимофіївку, Красне, Куп’янськ, Дворічну, Западне.

“По селу Гур’їв Козачок Богодухівського району ворог завдав ударів з двох гелікоптерів. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. Внаслідок мінометного удару по с. Першотравневе Ізюмського району пошкоджене приватне домоволодіння. Обійшлося без постраждалих.”, – повідомив очільник області.

Протягом доби пожеж, спричинених ворогом, не зафіксовано, повідомили у ДСНС області.

Рятувальники виїжджали для обстеження місць чергового ворожого артилерійського обстрілу у м. Вовчанськ.

“Перевіркою виявлені чисельні пошкодження приватного домоволодіння. Вражені дахи та вікна житлових будинків, гаражі, господарчі споруди та паркан на території 16 приватних домоволодінь.”, – розповіли у ДСНС області.

За інформацією рятувальників, внаслідок російського артобстрілу Вовчанська мирні мешканці не постраждали.

Як повідомляв Харків Times27 березня у Харківській області внаслідок підриву на ворожих протипіхотних мінах один мирний мешканець загинув, ще одного – поранено.