Харківські синхроністки перемогли на Кубку світу у Канаді

18 березня, в останній день змагань етапу Кубка світу з артистичного плавання харківські синхроністки вибороли золоту та срібну медалі. Загалом харківські спортсменки завоювали чотири нагороди на турнірі, який відбувся у місті Маркем (Канада).

Про це Харків Times повідомили у Федерації України з синхронного плавання.

Двічі срібними призерками стали сестри Владислава та Марина Алексіїви.  Дівчата вибороли нагороди у довільному і технічному дуеті. Їх виступи судді оцінили у 291.6916 та 231.6543 бали відповідні.

Найвищий бал від суддів українки отримали за виступ у програмі, яка раніше називалася хайлайт.

“Владислава та Марина Алексіїви, Вероніка Гришко, Софія Мацієвська, Дар’я Мошинська, Ангеліна Овчиннікова, Анастасія Шмоніна, Валерія Тищенко – чемпіонки першого етапу Кубка світу-2023 в акробатиці! Неймовірний виступ з новою композицією та за новою системою оцінювання приніс українкам 244.4958 бали.”, – повідомили у Федерації.

Збірна України з синхронного плавання, яка складається з харківських спортсменок, є чинною чемпіонкою світу та Європи з хайлайту.

Як повідомляв Харків Times, 21-річна харківська спортсменка Марта Фєдіна виборола золото на першому Кубку світу-2023 з артистичного плавання в Канаді.

Сестри Владислава та Марина Алексіїви стали срібними призерками у технічному дуеті на Кубку світу-2023 у Канаді.