Жодного військового об’єкта – російська ракета вдарила по будинкам Харкова (оновлено)

Фото: соцмережі

Вранці 15 березня російські окупанти вчергове вдарили по цивільним об’єктам Харкова, в місцях прильоту – жодного військового чи інфраструктурного об‘єкту.

Про це Харків Times довідався з повідомлення Харківського міського голови Ігоря Терехова та власного досвіду.

Одинокий потужний вибух у місті було чутно приблизно о 10:20.

“В районі місця прильоту – жодного військового чи інфраструктурного об‘єкту. Тільки житлові будинки та міська інфраструктура.”, – повідомив Ігор Терехов.

За його словами, в будинках навколо повибивало шибки.

Інформація про жертв та постраждалих, а також масштаби руйнування уточнюється.

На місці вже праціюють екстренні служби, повідомили в ХОВА.

Пізніше стало відомо, що внаслідок обстрілу постраждав інтернат і житловий будинок в одному з районів Харкова. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив Ігор Терехов.

“Підопічних в інтернаті не було, були працівники інтернату, ніхто не постраждав, зараз руйнації прибираємо. Цей інтернат обслуговував людей з певними складнощами життєвими”, — сказав Терехов в ефірі нацмарафону.

Росіяни нанесли по Харкову ракетний удар, такі подробиці повідомив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак.

“Було попадання в землю поряд зі школою, пошкоджено частково будівлю, вибиті вікна. Постраждалих немає.”, – розповів Андрій Єрмак.

Як повідомляв Харків Times, 9 березня, близько 4:00 російські окупанти вдарили ракетами по об’єктам критичної інфраструктури України. По Харкову та Харківщині вдарили близько 15 ракет. В Харкові було відсутнє світло, припинилося постачання води й тепла. Внаслідок обстрілу метро та міський наземний електротранспорт зупинили роботу.